2.134 ampolles
40 Mesos
12 %
Mètode elaboració tradicional.
L’Encís de Lluna s’elabora artesanalment amb raïm de les vinyes de Mas Llunes del Paratge de Fontanilles dins l’Espai Natural Protegit de la Xarxa Natura 2000 “Albera”, plantades en sòls de pissarra i treballades aplicant una viticultura sostenible respectuosa amb l’entorn.
El raïm va ser acuradament seleccionat manualment veremant per separat cada una de les varietats en el seu moment òptim de maduració.
Fermentació del most a baixa temperatura per preservar els aromes més frescos del vi. El cupatge de les dos varietats es va embotellar a principis del 2019 per fer la segona fermentació en ampolla on va reposar durant 40 mesos abans del degorjat, l’octubre 2023.
Garnatxa blanca (56%), Macabeu (44%)
Color palla pàl·lid. Aromes de fruita blanca, cítrics, notes de pastisseria i llevats. En boca és franc, sedós, untuós, elegant molt fresc i equilibrat.
Subscriu-te per rebre les últimes novetats!
info@masllunes.es
+34 972 552 684
Ctra de Vilajuïga
s/n 17780 | Garriguella
Coordenades
42º 20’ 32.17’’ N | 003º 03’ 27.12’’ E
Celler
Visites
© 2023 Mas Llunes | disseny web per cèl·lula