Vi-o-Diversitat

Visita vi-o-diversitat del celler Mas Llunes

Descripció

Descobreix les vinyes ecològiques de Mas Llunes en una ruta a peu pel Paratge Natural de la Serra de l’Albera i coneix el projecte de recuperació de la biodiversitat i sensibilització ambiental a la nostra finca.

Què inclou?

- Esmorzar de pa amb tomata i embotits.
- Ruta a peu per les nostres vinyes situades dins la Xarxa Natura 2000.
- Tast guiat de 5 vins.

Tarifes

Adults: 25 €/persona
De 12 a 17 anys: 12 €/persona
De 0 a 11 anys: Gratuït

Duració

3 hores aprox.

Notes

- La ruta a peu son unes 2 - 2,5 hores, dificultat mitja.
- Aquesta visita es fa en dies concrets.

Reserva ara!

La visita es farà en català. En cas de voler fer-la en un altre idioma, podeu contactar amb nosaltres.

 

ATENCIÓ!

*Aquesta activitat es realitza a les 09:30 del matí i a dies i hores convingudes sota disponibilitat del celler per a grups de 10 o més persones.

 

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Mas Llunes. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciteu la cancel·lació. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals per correu electrònic a info@masllunes.es