Visites

Visita vi-o-diversitat del celler Mas Llunes

Vi-o-Diversitat

Descobreix les vinyes ecològiques de Mas Llunes en una ruta a peu pel Paratge Natural de la Serra de l’Albera i coneix el projecte de recuperació de la biodiversitat i sensibilització ambiental a la nostra finca.
Tast sensorial al celler Mas Llunes a Garriguella

Tast Sensorial

Viu una experiència sensorial amb un tast immersiu a la sala de botes on coneixeràs i gaudiràs dels nostres vins d’una manera única, a través d’un espectacle de llums, música i projeccions audiovisuals. L’activitat també inclou visita guiada al celler i tast d’olis.
Visita històrica als búnkers Mas Llunes a Garriguella

Visita històrica als búnquers

L’últim combat aeri de la Guerra Civil a Catalunya va succeir a Garriguella. En aquesta visita coneixereu aquesta història a través d’un recorregut per refugis i búnquers envoltats de vinyes i oliveres. Finalitzem amb un tast de 5 vins i 3 olis d’oliva.
Visita al celler Mas Llunes a Garriguella

Visita al celler

Vols descobrir com es fa el vi? A través d’un recorregut per la vinya de l’entorn de Mas Llunes, la zona de vinificació i la sala de botes coneixereu la nostra història i us explicarem com cuidem cada detall per elaborar els nostres vins. La visita finalitza amb un tast...

Tens un val regal?

Omple el formulari i reserva el dia de la teva visita per gaudir d’una de les nostres experiències. T’esperem!

Regala experiències!

Regala una de les nostres experiències a través d’un val regal.