Significa que ha sofert l’acció del vent, que està “tocat per la Tramuntana”. Reforça la idea d’un vi que pretén trencar motlles.
Verema manual i fermentació en dipòsit d’acer inoxidable refrigerat a una temperatura de 22/24 ºC amb addició d’un peu de cuba preparat prèviament amb llevats indígenes de la pròpia vinya. Es van realitzar dos remuntats diaris, descubant als 25 dies d’inici de fermentació. La prolongació de l’encubat és va determinar per tast.
La fermentació malolàctica es realitzà en dipòsit.
Es va sotmetre a mínims tractaments de clarificació i filtració abans de l’embotellament.
No es va realitzar cap addició de sulfits en tot el procés d’elaboració.
100% Garnatxa negra
Color cirera picota. Aroma balsàmic, predominant la fuita confitada i les cireres amb lleugeres notes de castanya. En boca és ample i fresc.
Subscriu-te per rebre les últimes novetats!
info@masllunes.es
+34 972 552 684
Ctra de Vilajuïga
s/n 17780 | Garriguella
Coordenades
42º 20’ 32.17’’ N | 003º 03’ 27.12’’ E
Celler
Visites
© 2023 Mas Llunes | disseny web per cèl·lula