Sense sulfits

Esventat Blanc

Producció

1.656

Alcohol

14,5%

Vi Esventat Blanc del Celler Mas Llunes

Nom

Esventat significa que ha sofert l’acció del vent, que està “tocat per la Tramuntana”. Reforça la idea d’un vi que  pretén trencar motlles

Elaboració

Verema manual i encubat en dipòsit d’acer inoxidable refrigerat a una temperatura de 18/20 ºC amb addició d’un peu de cuba preparat prèviament amb llevats indígenes de la pròpia vinya.
Durant 6 dies el most va fermentar en contacte amb les pells del raïm. Transcorregut aquest període, es van separar les pells i el most va acabar la fermentació.
Es va sotmetre a mínims tractaments de clarificació i filtració abans d’embotellar-lo.
No es va realitzar cap addició de sulfits en tot el procés d’elaboració.

Varietats

100% Garnatxa blanca.

Nota de tast

Color groc brillant. Aroma complex de codony, mandarina, confitura de taronja, avellana, orellana, etc. En boca és estructurat i molt equilibrat.

Altres vins