Regala experiències

Regala experiències del celler Mas Llunes a Garriguella

Xec regal

T’oferim vals regal de les nostres visites amb data oberta i una validesa de 12 mesos des de la data de la compra. La persona que el rebi podrà gaudir-lo quan vulgui, només ens ha de contactar per fer la reserva!

Passos a seguir per comprar un xec regal

1. Escull quina visita vols regalar. 2. Introdueix el nombre de persones que poden gaudir de l’experiència. 3. A observacions introdueix el nom de la persona o persones a qui va dirigit. 4. En un màxim de 48 hores t’enviarem el val regal personalitzat al correu electrònic que ens has facilitat.

Reserva ara!

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Mas Llunes. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciteu la cancel·lació. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals per correu electrònic a info@masllunes.es