Visites Eno-Històriques 2017

By 12 de juny de 2017Visites

Aquest 2017, hem organitzat una visita Eno-Històrica mensual, maridant els nostres vins i els espais històrics dels voltants de les nostres vinyes.

Les visites comencen amb una immersió històrica a través d’una explicació del guia amb el suport de diapositives, comentari i visita de l’espai històric en qüestió i finalitzen amb un tast guiat dels nostres vins. Estan programades per grups no superiors a 25 persones i tenen una durada aproximada de 3 hores.

Ja s’han vingut realitzant amb anterioritat, i ara, amb el bagatge de l’experiència acumulada, s’ofereixen al públic, amb la col·laboració de l’historiador David García Algilaga, com a activitat consolidada i regular que combina #Vi, #Història i #Empordà.

Les visites que s’ofereixen, i que són compatibles, són dos:

CAMP D’AVIACIÓ MILITAR REPUBLICÀ DE GARRIGUELLA

Aquesta visita pivota al voltant de l’aeròdrom que es va habilitar durant la Guerra Civil a Garriguella, a prop de Vilajuïga i Pedret i Marzà. La seva història, on hi destaca l’episodi del darrer combat aeri, el protagonitzat per en Josep Falcó i els Messers de la Legió Còndor, i el seu patrimoni, s’expliquen entre vinyes empordaneses.

Dies:
5 de febrer a les 10h
8 d’abril a les 10h
10 de juny a les 18h
12 d’agost a les 18h
15 d’octubre a les 10h

CENTRE DE RESISTÈNCIA NÚM. 12

La visita dels búnquers de la mal anomenada Línia P, ens endinsa en una història força desconeguda però molt present per a tots nosaltres, la de la fortificació dels Pirineus després de la Guerra Civil per la por d’en Franco a ser envaït des de França. La història i la visita d’un dels centres de resistència d’aquella Organización Defensiva Pirineos, és el motiu d’aquesta activitat Eno-Històrica que ens porta, també, a un extraordinari mirador empordanès, envoltat de vinyes i oliveres.

Dies:
19 de març a les 10h
20 de maig a les 18h
8 de juliol a les 18h
23 de setembre a les 18h
12 de novembre a les 10h

Per més informació i reserves:

info@masllunes.es
T. 972 55 26 84 – 972 55 27 93

Leave a Reply