Treballem amb varietats autòctones com la Garnatxa i la Carinyena i extremem les atencions a les nostres vinyes ja que el secret de la nostra qualitat està en cuidar la matèria prima.

A casa nostra acostumem a dir que d’unes vinyes extraordinàries surt un raïm extraordinari. I d’un raïm extraordinari surt un vi excepcional. Aquesta és la principal raó per la que només elaborem vins de vinyes pròpies, algunes amb més de cent anys d’antiguitat. Quan tens tresors com aquests no hi ha ningú millor que tu mateix per cuidar-los.

Seguint les normes de producció ecològica ens esforcem per obtenir vins amb personalitat i marcat caràcter empordanès i les 125.000 ampolles que elaborem anualment són el fruit d’aquesta manera d’entendre el vi.

Avancem cap el futur sense perdre de vista les nostres arrels perquè ens agradaria que si els nostres avantpassats ens poguessin veure es sentissin orgullosos de com fem les coses.

Clima

A Garriguella gaudim d’un clima Mediterrani privilegiat per a les nostres vinyes: hiverns freds però sense ser massa intensos i estius calorosos però temperats per les brises marines.

Fins i tot la Tramuntana, el fort vent del nord tant habitual a l’Empordà, és una característica favorable pels nostres vins ja que asseca les vinyes, evita humitats i ajuda a trobar la maduració idònia. A més, els hi aporta un caràcter propi i els nostres vins porten orgullosos la seva marca.

Sòl

El sòl és la base d’on el raïm pren els seus nutrients i l’aigua que necessita per poder viure, créixer i madurar. La gran majoria de la nostra superfície conreable és de terreny pissarrós.

Aquests sòls són àcids, pobres en matèria orgànica i tenen bon drenatge; condicions ideals per la plantació de vinyes.   També els hi aporta un alt grau de concentració i mineralitat, el que fa que els nostres vins tinguin aquest marcat caràcter empordanès.

Situació

A Mas Llunes som afortunats de tenir un paisatge tan ric i divers. Limitem al nord amb els pirineus que a l’hivern ens donen unes vistes úniques de les muntanyes nevades.

A l’est tenim el Mediterrani amb les seves aigües tranquil·les i les seves sorres de platja fina i al sud la plana verda empordanesa que quan la mires et transmet aquella tranquil·litat tant difícil de trobar a les ciutats.

El vi et farà venir però aquestes terres t’hi faran quedar.