Es diu que la pedra preciosa Maragda posseeix jardins en el seu interior.

Aquest vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau, provinent de raïms molt madurs bressolats per la marinada i acolorits pel sol de l’Empordà, ens transporta als racons més amagats dels jardins mediterranis.

Elaboració

Les diferentes varietats van fermentar separadament en dipòsits de fermentació inoxidables refrigerats a una temperatura de 20ºC. Es realitzaren dos remuntatges diaris, descubat als 20-30 dies d’inici de la fermentació, segons varietat. la prolongalió de l’encubat es va determinar per tast.

La fermentació malolàctica es va realitzar en dipòsit.

Es va sotmetre a mínims tractaments de clarificació i filtració abans de l’embotellat.

Varietats

Garnatxa negre (49%), Carinyena (26%), Merlot (25%)

Nota de tast

Color cirera amb vora violeta. Aroma de fruita fresca, fruita vermella, floral, especiat, balsàmic, expressiu i intens. En boca és saborós, fruitós, fresc i ampli.

Medalles

(2018) 90 punts Guia Peñin 2020

Producció

20.000

Alcohol

14%