Medalla d’or pel Cercium 2015 al Concurs Mundial de Brussel·les

By 7 de juny de 2017Premis, Vins

El Cercium 2015 ha estat guardonat amb medalla d’or al Concurs Mundial de Brussel·les celebrat del 5 al 7 de maig.En aquesta 24a edició del concurs hi van participarmés de 9.000 vins procedents de mig centenar de païsosque van ser tastats a cegues per més de 320 periodistes, compradors, enòlegs i sommeliers de tot el món.

El Cercium s’elabora amb garnatxa majoritàriament, acompanyada de carinyena, syrah i cabernet sauvignon i s’envelleix en bótes de roure francès durant un mínim de 3 mesos.

El raïm prové de les vinyes del celler plantades en terrenys de pissarra al peu de la serra de l’Albera, molt influenciades per la Tramuntana.

És un vi de color cirera amb ribet violeta d’aroma fresc, expressiu, intens, especiat, d’herbes silvestres i molt afruitat. En boca és fresc, ampli, estructurat, saborós, amb molta fruita i notes discretes de roure ben integrat.

Aquest mateix vi també ha estat reconegut a nivell internacional aquest 2017 al World Wine Awards, organitzat per la revista anglesa Decanter que li va atorgar 91 punts i medalla de plata.[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Leave a Reply